Титанік потонув, до речі, як раз 100 років тому, в 1912 році.
4 posters
Новини
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°1
Новини
Біля берегів Італії зараз тоне круїзний лайнер. Вже десь 6-8 чоловік загинуло, 70 осіб - пропали без вісті. А взагалі на борту було більше 4 тисяч. Більшість врятувалося.
Aurelius- Admin
- Post n°2
Re: Новини
Там хоч вода тепла і до берега близько. Хоч це завжди небезпечно коли тоне велике судно.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°3
Aurelius wrote:Там хоч вода тепла і до берега близько. Хоч це завжди небезпечно коли тоне велике судно.
Зараз зима, не така вже вода й тепла, мабуть...
Aurelius- Admin
- Post n°4
Там зима тепла. Це я до порівняння з Титаніком. В дуже зиній воді, як на півночі Атлантики, довго не поплаваєш. Менше шансу на виживання.
Last edited by Leprechaun on Sun Jan 15, 2012 4:44 am; edited 2 times in total
Yurko NOTOCO- Серед Своїх
- Post n°5
Вітаю всіх своїх.Aurelius wrote:Там зима тепла. Це я до порівняння з Титаніком.
Мені інтересно знати з тої ,так би мовити,трагедії-катастрофи одну річ...про тих 70 зниклих з лайнера людей...Куди вони поділися?
Берег близько.Лайнер лише боком частково в воді.Паніки не було,бо капітан повів,же все О.К.
Та й рятувальники працювали.Цифра зниклих змінилася...Когось та бракує...Утоплених по-моєму нема...
Є померла від сердечного приступу...з 3-4 тис.пассажирів і...по-моєму хтось з команди лайнера.
Інформації небагато...Капітан під арештом ( за что?)...А купа людей десь зникла...
Якась то катастрофа така...не природня якась,а ніби-то рукотворна !
Можливо від недостатка інформації таке.
Сам не знаю...
Aurelius- Admin
- Post n°6
Yurko NOTOCO wrote:Вітаю всіх своїх.Aurelius wrote:Там зима тепла. Це я до порівняння з Титаніком.
Мені інтересно знати з тої ,так би мовити,трагедії-катастрофи одну річ...про тих 70 зниклих з лайнера людей...Куди вони поділися?
Берег близько.Лайнер лише боком частково в воді.Паніки не було,бо капітан повів,же все О.К.
Та й рятувальники працювали.Цифра зниклих змінилася...Когось та бракує...Утоплених по-моєму нема...
Є померла від сердечного приступу...з 3-4 тис.пассажирів і...по-моєму хтось з команди лайнера.
Інформації небагато...Капітан під арештом ( за что?)...А купа людей десь зникла...
Сам не знаю...
За цю конкретну ситуацію не можу сказати. Але як потомок старої козацької сім’ї яка до 19 століття займалась піратством і навіть у 2 світову воювала на морі...
Коли тонуть великі кораблі, а розважальні крузери великі, вони мають властивість тягнути на дно і людей. Тобто сама маса тонучого корабля затягує своєю масою. Якщо вчасно не відплисти то буде пізно. На військових кораблях які затопили це було часто. Гинули сотні а то і тисячі людей. Які до речі добре уміли плавати.
Svjato- Серед Своїх
- Post n°7
Yurko NOTOCO wrote:Вітаю всіх своїх.Aurelius wrote:Там зима тепла. Це я до порівняння з Титаніком.
Сам не знаю...
Триндець, хто на форумі!
Вітаю пане Юрку!
По темі... Вважаю що усі трафунки на кораблях, літаках, заводах... - це чисто людський фактор.
Неясність ситуації викрадає час на рятування. А неясність тому, що один випадок не схожий на інший.
Крен пароплава чи корабля - і вже не можливо викласти рятівні човни по борту...
Згадую виробничі проколи... завжди вночі і коли мало народу на виробництві. Коли горить то вже нема що рятувати. іноді лиш ранком приходиться попіл розгортати.
То ж в критичних ситуаціях - ніхто не знає що робити. А як один починає кудись бігти - то всі за ним, бо сподіваються що він знає куди біжить. А в нього просто шок і він бігає по палубі
Yurko NOTOCO- Серед Своїх
- Post n°8
[quote="Svjato"]
А там видно буде,де вони і що вони роблять,і що далі робитимуть в такій от ситуації-випадку.Та й ми ще прочитаємо десь про це все...
Голвне,що жертв значих нема на таку декілька тисячну кількість туристів.Принаймі вже би знали.
А баняк...шо баняк? Баняк зацинкують,підремонтують...То ж бляха!
Шось нового дізнаєтеся...пишіть!
Згадав,як розбився літак з президентом Польщі Качинським та урядом,і як то все подали...же у всьому шофер-пілот винний був!
Ехе-хе..,!
І я як собі подумав,же корабель крен-нахрен...люди бігають,хто куди...Який там вже відпочинок,а 70 людей самі напевно вирішили,що то робити в даний момент і куди йти ...і нпішли давати собі самостійно раду,з послідуючою появою в потрібних місцях.Yurko NOTOCO wrote:
То ж в критичних ситуаціях - ніхто не знає що робити. А як один починає кудись бігти - то всі за ним, бо сподіваються що він знає куди біжить. А в нього просто шок і він бігає по палубі
А там видно буде,де вони і що вони роблять,і що далі робитимуть в такій от ситуації-випадку.Та й ми ще прочитаємо десь про це все...
Голвне,що жертв значих нема на таку декілька тисячну кількість туристів.Принаймі вже би знали.
Згадав,як розбився літак з президентом Польщі Качинським та урядом,і як то все подали...же у всьому шофер-пілот винний був!
Ехе-хе..,!
Svjato- Серед Своїх
- Post n°9
Yurko NOTOCO wrote:
Ехе-хе..,!
Так, важливо що рятують людей в першу чергу
Те що це тільки бляха - то і я так завжди кажу... головне людина.
За новинами не слідкую... якось звичні стали такі події - глобалізація. Дочекаюся коли німці кіно документальне знімуть - тоді і подивлюся... Я во здивований був що за рік відбудували дві висотки в НЙ... теж по фільму взнав...
Поживемо- побачимо...
Нагадав собі... Ауреліус! Як там висотки? Мав час на оглядини чи ще не був?
Aurelius- Admin
- Post n°10
Svjato wrote:
Ні ще туди не їздив. Зимно було останнім часом. Якось не було бажання кудись їхати без потреби. Якось поїду. По фотографіях що в неті, то там не дуже багато відбудували. Найменший будинок із тих що мають бути. Якось туди виберусь...
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°11
Svjato wrote:
А що за висотки? Це замість тих, що були зруйновані 11 вересня 2001 р.?
Aurelius- Admin
- Post n°12
Nevermind wrote:Svjato wrote:
А що за висотки? Це замість тих, що були зруйновані 11 вересня 2001 р.?
Ага, замість тих. Там має бути щось коло семи будинків. Але найбільші ще не збудували.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°13
Aurelius wrote:
Ага, замість тих. Там має бути щось коло семи будинків. Але найбільші ще не збудували.
До речі, а ти був у НЙ, коли трапилися події 11 вересня?
Svjato- Серед Своїх
- Post n°14
Aurelius wrote:
Ні ще туди не їздив. Зимно було останнім часом. Якось не було бажання кудись їхати без потреби. Якось поїду. По фотографіях що в неті, то там не дуже багато відбудували. Найменший будинок із тих що мають бути. Якось туди виберусь...
Та казали що це два з найбільших. між ними два колодязі - фундаменти ще для двох найбільших.
Але і ті такі нічого собі...
Всі чотрири мають мати різні форми.
Там врахована навіть гра раннішнього світла в якусь там годину... чи то 9 чи то 8 ранку...
Aurelius- Admin
- Post n°15
Nevermind wrote:Aurelius wrote:
До речі, а ти був у НЙ, коли трапилися події 11 вересня?
Ні, дивився на те по БіБіСі в гуртожитку МВС на Виговського у Львові, в компанії СБУшників і слідчих карного розшуку.
За тиждень коли літаки почали літати туди то полетів. Декілька днів не міг додзвонитись ні до мами ні до бабці. Телефони не працювали в околиці. Після того як прилетів ще десь більше місяця горіло і не можна було відкривати вікон. Моя квартира покрилась товстим шаром липкої пилюки від диму із пожежі. Багато людей жалілось що не була зроблена евакуація цієї частини міста через те що дим із пожежі був шкідливим.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°16
Aurelius wrote:
в компанії СБУшників і слідчих карного розшуку.
Ого! Це твої друзі?
Aurelius wrote: Моя квартира покрилась товстим шаром липкої пилюки від диму із пожежі. Багато людей жалілось що не була зроблена евакуація цієї частини міста через те що дим із пожежі був шкідливим.
Ну тоді тобі, напевно, пощастило, що тебе не було в США під час трагедії - а то довелося б дихати цим пилом... У тебе квартира недалеко від місця катастрофи?
Aurelius- Admin
- Post n°17
Не всі.Nevermind wrote:Ого! Це твої друзі?
Nevermind wrote:
Ну тоді тобі, напевно, пощастило, що тебе не було в США під час трагедії - а то довелося б дихати цим пилом... У тебе квартира недалеко від місця катастрофи?
Воно ще довго горіло.
Досить близько звідти. Але як по львівських дистанціях то не дуже близько. Пішки десь з годину йти.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°18
Aurelius wrote:
Досить близько звідти. Але як по львівських дистанціях то не дуже близько. Пішки десь з годину йти.
Уявляю, що відбувалося у тих будинках, які ще ближче...
Я тоді ще, мабуть, вчилася в універі... Приходжу домой з занять десь о четвертій годині, а по телевізору це все в прямому ефірі показують... І як вежі валилися... Жах...
Aurelius- Admin
- Post n°19
Nevermind wrote:
Уявляю, що відбувалося у тих будинках, які ще ближче...
Я тоді ще, мабуть, вчилася в універі... Приходжу домой з занять десь о четвертій годині, а по телевізору це все в прямому ефірі показують... І як вежі валилися... Жах...
Я теж, включив випадково БіБіСі якраз коли у другу вежу літак вдарився і так кілька днів просидів біля телевізора. Моя бабця на даху весь цей час провела. У неї був високий будинок, трохи ближче звідси. Вона колись перебула бомбардування Дрездену, найгірше за історію людства. Гірше від бомбардувань Гірошіми і Наґасакі, за кількістю скинутої вибухівки. Хоч радіації там звичайно не було.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°20
Клоуни та директор цирку: вгадайте, хто з них переможе?
Путін знову президент.
Путін знову президент.