Львівська Цитадель

Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.
Львівська Цитадель

Форум присвячений Львову і всьому що з ним пов’язане або ні.

4 posters

Новини

Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Female Posts : 587

Новини  Empty Новини

Post by Nevermind Sat Jan 14, 2012 10:29 am

Біля берегів Італії зараз тоне круїзний лайнер. Вже десь 6-8 чоловік загинуло, 70 осіб - пропали без вісті. Sad А взагалі на борту було більше 4 тисяч. Більшість врятувалося.

Титанік потонув, до речі, як раз 100 років тому, в 1912 році.
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Male Posts : 631

Новини  Empty Re: Новини

Post by Aurelius Sat Jan 14, 2012 5:12 pm

Там хоч вода тепла і до берега близько. Хоч це завжди небезпечно коли тоне велике судно. Sad
    Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Post by Nevermind Sat Jan 14, 2012 6:23 pm

Aurelius wrote:Там хоч вода тепла і до берега близько. Хоч це завжди небезпечно коли тоне велике судно. Sad

Зараз зима, не така вже вода й тепла, мабуть... Scratch
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Sat Jan 14, 2012 6:48 pm

Там зима тепла. Це я до порівняння з Титаніком. В дуже зиній воді, як на півночі Атлантики, довго не поплаваєш. Менше шансу на виживання.

Last edited by Leprechaun on Sun Jan 15, 2012 4:44 am; edited 2 times in total
    Yurko NOTOCO
    Yurko NOTOCO
    Серед Своїх

Male Posts : 14

Post by Yurko NOTOCO Thu Jan 19, 2012 4:09 am

Aurelius wrote:Там зима тепла. Це я до порівняння з Титаніком.
    Вітаю всіх своїх.
    Мені інтересно знати з тої ,так би мовити,трагедії-катастрофи одну річ...про тих 70 зниклих з лайнера людей...Куди вони поділися?
    Берег близько.Лайнер лише боком частково в воді.Паніки не було,бо капітан повів,же все О.К.
    Та й рятувальники працювали.Цифра зниклих змінилася...Когось та бракує...Утоплених по-моєму нема...
    Є померла від сердечного приступу...з 3-4 тис.пассажирів і...по-моєму хтось з команди лайнера.
    Інформації небагато...Капітан під арештом ( за что?)...А купа людей десь зникла...
    Якась то катастрофа така...не природня якась,а ніби-то рукотворна !
    Можливо від недостатка інформації таке.
    Сам не знаю...
    confused
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Thu Jan 19, 2012 4:41 am

Yurko NOTOCO wrote:
    Вітаю всіх своїх.
    Мені інтересно знати з тої ,так би мовити,трагедії-катастрофи одну річ...про тих 70 зниклих з лайнера людей...Куди вони поділися?
    Берег близько.Лайнер лише боком частково в воді.Паніки не було,бо капітан повів,же все О.К.
    Та й рятувальники працювали.Цифра зниклих змінилася...Когось та бракує...Утоплених по-моєму нема...
    Є померла від сердечного приступу...з 3-4 тис.пассажирів і...по-моєму хтось з команди лайнера.
    Інформації небагато...Капітан під арештом ( за что?)...А купа людей десь зникла...
    Сам не знаю...
    confused

За цю конкретну ситуацію не можу сказати. Але як потомок старої козацької сім’ї яка до 19 століття займалась піратством і навіть у 2 світову воювала на морі...
    Коли тонуть великі кораблі, а розважальні крузери великі, вони мають властивість тягнути на дно і людей. Тобто сама маса тонучого корабля затягує своєю масою. Якщо вчасно не відплисти то буде пізно. На військових кораблях які затопили це було часто. Гинули сотні а то і тисячі людей. Які до речі добре уміли плавати.
    Svjato
    Svjato
    Серед Своїх

Male Posts : 298

Post by Svjato Thu Jan 19, 2012 9:44 am

Yurko NOTOCO wrote:
    Вітаю всіх своїх.
    Сам не знаю...
    confused

Триндець, хто на форумі! Cheers

Вітаю пане Юрку!

По темі... Вважаю що усі трафунки на кораблях, літаках, заводах... - це чисто людський фактор.
    Неясність ситуації викрадає час на рятування. А неясність тому, що один випадок не схожий на інший.
    Крен пароплава чи корабля - і вже не можливо викласти рятівні човни по борту...

Згадую виробничі проколи... завжди вночі і коли мало народу на виробництві. Коли горить то вже нема що рятувати. іноді лиш ранком приходиться попіл розгортати.

То ж в критичних ситуаціях - ніхто не знає що робити. А як один починає кудись бігти - то всі за ним, бо сподіваються що він знає куди біжить. А в нього просто шок і він бігає по палубі Pardon
    Yurko NOTOCO
    Yurko NOTOCO
    Серед Своїх

Male Posts : 14

Post by Yurko NOTOCO Thu Jan 19, 2012 12:35 pm

[quote="Svjato"]
    Yurko NOTOCO wrote:
    То ж в критичних ситуаціях - ніхто не знає що робити. А як один починає кудись бігти - то всі за ним, бо сподіваються що він знає куди біжить. А в нього просто шок і він бігає по палубі Pardon
    І я як собі подумав,же корабель крен-нахрен...люди бігають,хто куди...Який там вже відпочинок,а 70 людей самі напевно вирішили,що то робити в даний момент і куди йти ...і нпішли давати собі самостійно раду,з послідуючою появою в потрібних місцях.
    А там видно буде,де вони і що вони роблять,і що далі робитимуть в такій от ситуації-випадку.Та й ми ще прочитаємо десь про це все...
    Голвне,що жертв значих нема на таку декілька тисячну кількість туристів.Принаймі вже би знали.
    А баняк...шо баняк? Баняк зацинкують,підремонтують...То ж бляха!
    Шось нового дізнаєтеся...пишіть!
    Згадав,як розбився літак з президентом Польщі Качинським та урядом,і як то все подали...же у всьому шофер-пілот винний був!
    Ехе-хе..,! Acute
    Svjato
    Svjato
    Серед Своїх

Post by Svjato Thu Jan 19, 2012 1:00 pm

Yurko NOTOCO wrote:
    Голвне,що жертв значих нема на таку декілька тисячну кількість туристів.Принаймі вже би знали.
    А баняк...шо баняк? Баняк зацинкують,підремонтують...То ж бляха!
    Шось нового дізнаєтеся...пишіть!
    Згадав,як розбився літак з президентом Польщі Качинським та урядом,і як то все подали...же у всьому шофер-пілот винний був!
    Ехе-хе..,! Acute

Так, важливо що рятують людей в першу чергу Good

Те що це тільки бляха - то і я так завжди кажу... головне людина.

За новинами не слідкую... якось звичні стали такі події - глобалізація. Дочекаюся коли німці кіно документальне знімуть - тоді і подивлюся... Я во здивований був що за рік відбудували дві висотки в НЙ... Shoked теж по фільму взнав...
    Поживемо- побачимо...

Нагадав собі... Ауреліус! Як там висотки? Мав час на оглядини чи ще не був?
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Thu Jan 19, 2012 11:28 pm

Svjato wrote:

Ні ще туди не їздив. Зимно було останнім часом. Якось не було бажання кудись їхати без потреби. Якось поїду. По фотографіях що в неті, то там не дуже багато відбудували. Найменший будинок із тих що мають бути. Якось туди виберусь...
    Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Post by Nevermind Fri Jan 20, 2012 4:14 am

Svjato wrote:

А що за висотки? Це замість тих, що були зруйновані 11 вересня 2001 р.? Scratch
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Fri Jan 20, 2012 5:19 am

Nevermind wrote:
    Svjato wrote:

А що за висотки? Це замість тих, що були зруйновані 11 вересня 2001 р.? Scratch

Ага, замість тих. Там має бути щось коло семи будинків. Але найбільші ще не збудували.
    Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Post by Nevermind Fri Jan 20, 2012 5:53 am

Aurelius wrote:
    Ага, замість тих. Там має бути щось коло семи будинків. Але найбільші ще не збудували.

До речі, а ти був у НЙ, коли трапилися події 11 вересня?
    Svjato
    Svjato
    Серед Своїх

Post by Svjato Fri Jan 20, 2012 7:26 am

Aurelius wrote:
    Ні ще туди не їздив. Зимно було останнім часом. Якось не було бажання кудись їхати без потреби. Якось поїду. По фотографіях що в неті, то там не дуже багато відбудували. Найменший будинок із тих що мають бути. Якось туди виберусь...

Та казали що це два з найбільших. між ними два колодязі - фундаменти ще для двох найбільших.
    Але і ті такі нічого собі...
    Всі чотрири мають мати різні форми.
    Там врахована навіть гра раннішнього світла в якусь там годину... чи то 9 чи то 8 ранку...
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Fri Jan 20, 2012 5:30 pm

Nevermind wrote:
    Aurelius wrote:

До речі, а ти був у НЙ, коли трапилися події 11 вересня?

Ні, дивився на те по БіБіСі в гуртожитку МВС на Виговського у Львові, в компанії СБУшників і слідчих карного розшуку. Mocking

За тиждень коли літаки почали літати туди то полетів. Декілька днів не міг додзвонитись ні до мами ні до бабці. Телефони не працювали в околиці. Після того як прилетів ще десь більше місяця горіло і не можна було відкривати вікон. Моя квартира покрилась товстим шаром липкої пилюки від диму із пожежі. Багато людей жалілось що не була зроблена евакуація цієї частини міста через те що дим із пожежі був шкідливим.
    Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Post by Nevermind Fri Jan 20, 2012 5:40 pm

Aurelius wrote:
    в компанії СБУшників і слідчих карного розшуку. Mocking

Ого! Shoked Це твої друзі?

Aurelius wrote: Моя квартира покрилась товстим шаром липкої пилюки від диму із пожежі. Багато людей жалілось що не була зроблена евакуація цієї частини міста через те що дим із пожежі був шкідливим.

Ну тоді тобі, напевно, пощастило, що тебе не було в США під час трагедії - а то довелося б дихати цим пилом... Shoked У тебе квартира недалеко від місця катастрофи? Shoked
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Fri Jan 20, 2012 5:52 pm

Nevermind wrote:Ого! Це твої друзі?
    Не всі. Big Grin

Nevermind wrote:

Ну тоді тобі, напевно, пощастило, що тебе не було в США під час трагедії - а то довелося б дихати цим пилом... Shoked У тебе квартира недалеко від місця катастрофи? Shoked

Воно ще довго горіло.
    Досить близько звідти. Але як по львівських дистанціях то не дуже близько. Пішки десь з годину йти.
    Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Post by Nevermind Fri Jan 20, 2012 6:04 pm

Aurelius wrote:
    Досить близько звідти. Але як по львівських дистанціях то не дуже близько. Пішки десь з годину йти.

Уявляю, що відбувалося у тих будинках, які ще ближче... geek

Я тоді ще, мабуть, вчилася в універі... Приходжу домой з занять десь о четвертій годині, а по телевізору це все в прямому ефірі показують... Shoked І як вежі валилися... Жах...
    Aurelius
    Aurelius
    Admin

Post by Aurelius Fri Jan 20, 2012 6:13 pm

Nevermind wrote:

Уявляю, що відбувалося у тих будинках, які ще ближче... geek

Я тоді ще, мабуть, вчилася в універі... Приходжу домой з занять десь о четвертій годині, а по телевізору це все в прямому ефірі показують... Shoked І як вежі валилися... Жах...

Я теж, включив випадково БіБіСі якраз коли у другу вежу літак вдарився і так кілька днів просидів біля телевізора. Моя бабця на даху весь цей час провела. У неї був високий будинок, трохи ближче звідси. Вона колись перебула бомбардування Дрездену, найгірше за історію людства. Гірше від бомбардувань Гірошіми і Наґасакі, за кількістю скинутої вибухівки. Хоч радіації там звичайно не було.
    Nevermind
    Nevermind
    Серед Своїх

Post by Nevermind Mon Mar 05, 2012 12:19 pm

Клоуни та директор цирку: вгадайте, хто з них переможе? jocolor

Путін знову президент.

Sponsored content

Post by Sponsored content

Current date/time is Sun Nov 24, 2024 7:38 pm