4 posters
Погода
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°1
Погода
В нас сонечко світить Температура трохи вище нуля... А ось снігу, звичайно, що немає.
Aurelius- Admin
- Post n°2
Re: Погода
В нас також нема снігу. Але зробилось дуже зимно.
Тільки помітив що нема зимових усмішок. Взагалі не знаю чи таких багато, окрім ось цеї.
Тільки помітив що нема зимових усмішок. Взагалі не знаю чи таких багато, окрім ось цеї.
Svjato- Серед Своїх
- Post n°3
В Львові снігу нападало!!!
Зима!!!!!!!
Зима!!!!!!!
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°4
З вікна фоткала захід сонця. Ось такий був сьогодні (тільки дроти трохи псують картину... ):
Aurelius- Admin
- Post n°6
Nevermind wrote:У нас сніг нарешті випав!
Я ще його цього року не бачив.
Svjato- Серед Своїх
- Post n°7
То хіба в холодильник треба за снігом звертатисяAurelius wrote:Nevermind wrote:У нас сніг нарешті випав!
О, таке згадав... багатьох фільмах в готелях є ящики з льодом... поняття не маю для чого вони але чи справді так є в Америці? (може я фільмів передивився, але справді цікаво)
Aurelius- Admin
- Post n°8
[quote="Svjato"]
Ящики з льодом це для того щоби там тримати їжу або пиття коли спека, якщо десь їхати де нема холодильників, як на пляж наприклад. Зручно особливо для пиття, гаряче пиво або кока-кола не дуже приємні на смак. Такої спеки як тут в Україні не буває.
Aurelius wrote:
О, таке згадав... багатьох фільмах в готелях є ящики з льодом... поняття не маю для чого вони але чи справді так є в Америці? (може я фільмів передивився, але справді цікаво)
Ящики з льодом це для того щоби там тримати їжу або пиття коли спека, якщо десь їхати де нема холодильників, як на пляж наприклад. Зручно особливо для пиття, гаряче пиво або кока-кола не дуже приємні на смак. Такої спеки як тут в Україні не буває.
Svjato- Серед Своїх
- Post n°9
Aurelius wrote:Ящики з льодом це для того щоби там тримати їжу або пиття коли спека, якщо десь їхати де нема холодильників, як на пляж наприклад. Зручно особливо для пиття, гаряче пиво або кока-кола не дуже приємні на смак. Такої спеки як тут в Україні не буває.
Ага... А це значить, що лід постійно привозять новий? Скільки таке диво коштує за 1 кг? Чи готелі (фірми) це роблять безкоштовно для клієнтів, щоб привабити?
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°10
Aurelius wrote:Nevermind wrote:У нас сніг нарешті випав!
У нас не так вже й багато снігу випало...
Зате це так красиво: виходжу сьогодні з оперного театру - і бачу в світлі нічних вогнів красиві пухнасті сніжинки, які кружляють і м'яко опускаються на землю.
(Пробач, більше дражнити не буду... І в тебе теж обов'язково випаде сніг, особливо, якщо вже холодно! )
Aurelius- Admin
- Post n°11
Svjato wrote:
Ага... А це значить, що лід постійно привозять новий? Скільки таке диво коштує за 1 кг? Чи готелі (фірми) це роблять безкоштовно для клієнтів, щоб привабити?
В готелях є холодильники. Швидше роблять свій лід. Аби електрика. Але лід звичайно що не дорогий. Навіть якщо в роздріб. Лід використовується в барах наприклад. Є спеціальні контейнери заповнені льодом де тримають пиво, ітд.
Nevermind wrote:
У нас не так вже й багато снігу випало...
Зате це так красиво: виходжу сьогодні з оперного театру - і бачу в світлі нічних вогнів красиві пухнасті сніжинки, які кружляють і м'яко опускаються на землю.
(Пробач, більше дражнити не буду... І в тебе теж обов'язково випаде сніг, особливо, якщо вже холодно! )
Невідомо, в деякі роки не випадає взагалі.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°12
Aurelius wrote:
В готелях є холодильники. Швидше роблять свій лід. Аби електрика. Але лід звичайно що не дорогий.
Свято, певно, думав, що лід з Аляски привозять або біля Гренландії ловлять якийсь айсберг, відколюють від нього шматок, а потім на дрібні кубики рубають...
(Щось я сьогодні злегка цинічна... )
Aurelius- Admin
- Post n°13
Можна придбати некомерційний холодильник який миттєво робить лід, такі були популярні десь в 70-ті роки. Тепер менше їх зустрічається.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°14
Aurelius wrote:Можна придбати некомерційний холодильник який миттєво робить лід, такі були популярні десь в 70-ті роки. Тепер менше їх зустрічається.
Мені здається, якщо в морозилку будь-якого холодильника запхнути спеціальні формочки з водою для льоду, то вийде лід.
А у нас сьогодні сніг розтанув.
Aurelius- Admin
- Post n°15
Я писав про ті холодильники в які заливаєш воду в спеціальний контейнер а вони зразу випльовують льодові кубики.
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°16
Aurelius wrote:Я писав про ті холодильники в які заливаєш воду в спеціальний контейнер а вони зразу випльовують льодові кубики.
Нє, я таких ніколи не бачила...
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°17
Й знову сніг вчора випав. Поки не тане.
Ось в мене зараз такий вид з вікна:
Ось в мене зараз такий вид з вікна:
Nevermind- Серед Своїх
- Post n°18
У нас сьогодні - сонце світить, сніг падає, ще більше нападало снігу, ніж було...
Aurelius- Admin
- Post n°19
Nevermind wrote:У нас сьогодні - сонце світить, сніг падає, ще більше нападало снігу, ніж було...
Навіть тяжко це уявляю, тут стало як весною. Хоч похолодіння напевне буде.